Fauda – Episodi 1

Posta

Fauda – Episodi 1

20:00 02/11/2019

Terroristi më i kërkuar palestinez Abu Ahmad zbulohet se është gjallë dhe se do të marrë pjesë në dasmën e të vëllait.

Agjenti i sherbimit sekret izraelit Doron therritet për të marrë pjesë në aksion për të vrarë Abu Ahmad.

Si do të shkojë plani për ekzekutimin e tij?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi