Fauda – Episodi 16

Fauda – Episodi 16

23:00 04/01/2020

A do të arrijë Nidal, Abu Al Makdasi, të kalojë kufirin izraelit dhe të vërë në jetë planin e tij të hakmarrjes?

Doron takohet me Shirin. A do të pranojë ajo të ndihmojë izraelitet për kapjen e Walid?

Shërbimet sekrete izraelite tashmë kanë arritur të depërtojnë deri tek kreu i Hamasit, Abu Samara.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi