Fauda – Episodi 17

Fauda – Episodi 17

23:00 11/01/2020

Një dashuri e re dhe e fuqishme ka lindur mes njerëzve më të afert të Doronit.

Për çfarë e parajmeron Nidalin një e infiltruara e tij në spital?

Doron paralajmëron sërish Nidal Al Makdasin nëpërmjet të vëllait Samir.

Si do të shkojë operacioni për kapjen e Walid të ndihmuar nga Shirin?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi