Fauda – Episodi 18

Fauda – Episodi 18

00:30 15/01/2020

Walid kupton se Shirin e ka tradhëtuar atë dhe se ajo tani i sherben izraeliteve. Çfarë do të ndodhë?

Skuadra e Doron feston për suksesin e tyre të fundit…

Cili është plani i rradhës i Nidal Al Makdasit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi