Fauda – Episodi 20

Fauda – Episodi 20

00:30 21/01/2020

A do të mundet shoku i Nidal të zbulojë ndonjë informacion sekret nga babai i tij që është shefi i sherbimeve sekrete palestineze?

Doron dhe Shirin vazhdojnë romancën e tyre të dashurisë.

Çfarë ka kuptuar Walid për shokun e tij të qelisë?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi