Fauda – Episodi 24

Fauda – Episodi 24

00:30 29/01/2020

A do të arrijnë izraelitet të eleminojnë dy kamikazët?

Doron dhe djali i tij ndodhen në rrezik…

Çfarë do të ndodhë me Doronin?

Kush do ta ndihmojë sherbimin sekret izraelit për të kapur Nidal Al Makdasin?

A do të arrijë Nidal të gjunjëzojë kreun e Hamasit?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi