Fëmijët e Kim Kardashian nuk do të përfitojnë nga fama e sajFëmijët e Kim Kardashian nuk do të përfitojnë nga fama e saj

23:46 22/04/2019

Kim Kardashian është padyshim një nga femrat më të pasura të Hollywood. 38 vjeçarja në një intervistë për CNN, ka zbuluar se edhe pse fëmijët e saj i kanë dyert e hapura për shkak të famës që ajo ka, nuk do ta përdorë për të bërë jetën e tyre më të lehtë.

Kim tha se do ti edukojnë fëmijët që ti arrijnë vetë në jetë gjërat dhe jo ti marrin të gatshme prej saj. “Shpresoj që ata të frymëzohen dhe të kuptojnë që duhet të punojnë fort, ashtu siç po bëj dhe unë që i jam kthyer universitetit në moshën 38-vjeçare”, tha Kim.

 

Klan Plus
Të ngjashme