Festa e fëmijëve për Vitin e Ri


Festa e fëmijëve për Vitin e Ri

14:49 31/12/2015 FEMIJET

Një feste pa rregulla me rastin e Vitit të Ri. Eshtë ajo që vogëlushët pëlqejnë më shumë të bëjnë, të paktën një herë në vit.

Programi festiv për fëmijët e parashkollorit në kryeqytet si gjithmonë përban vjersha dhe këngë, por kur konceptohet si një “pizhama party” bëhet akoma më argëtues.

Më pas të gjithë lanë gjurmët e gishtave në jastëk, si një kujtim për të gjithë ditët e bukura të vitit 2015, që po lëmë pas.

Tv Klan

Të ngjashme