Festat e fundvitit, policia në të gjitha rrugët e Tiranës


Festat e fundvitit, policia në të gjitha rrugët e Tiranës

19:33 30/12/2017

Me rastin e festave të fundvitit, e gjithë Policia Rrugore e Tiranës është angazhuar për të lehtësuar qarkullimin. 

Padyshim që kryeqyteti mbetet destinacioni dhe qyteti më shumë i vizituar në këto ditë dhe për rrjedhojë trafiku i rënduar është thuajse prezent, ashtu siç është edhe prezenca e Policisë Rrugore, që duhet thënë që përballon një ngarkesë të jashtëzakonshme fizike me orare të zgjatura vetëm për të siguruar mbarëvajtjen e rrymave të trafikut dhe për të parandaluar ngjarjet e rënda rrugore.

Në një njoftim, thuhet se Policia Rrugore e mbështetur edhe nga Patrullat e Përgjithshme dhe Shqiponjat, është prezente thuajse në të gjitha segmentet rrugore dhe më e shtuar kjo prezencë është në afërsi të tregjeve industriale dhe fruta-perimeve.

/tvklan.al


Të ngjashme