Valbona Arapi është një sipërmarrëse e cila është përfaqësuese e “Elian Export” në qytetin e Lushnjes që eksportojnë prodhime të ndryshme bujqësore në Ballkan dhe Europë.

E ftuar në emisionin Opinion në Tv Klan, Valbona Arapi tha se për vitin 2022, kompania e tyre e mbylli bilancin me 900 kamionë eksportë.

Ajo ka shuar edhe një kuriozitet të drejtuesit të emisionit Blendi Fevziu se çfarë ushqimi preferojnë në Suedi.

Valbona Arapi: Vitin 2022 e kemi mbyllur me 900 kamionë eksport.

Blendi Fevziu: 900 kamionë? Ku shkojnë 900 kamionë?

Valbona Arapi: Në Ballkan dhe në Europë.

Blendi Fevziu: Ku në Europë? Se mbaj mend në Ukrainë ka pasur eksport.

Valbona Arapi: Edhe Ukraina normalisht që punojmë.

Blendi Fevziu: Tani është bllokuar?

Valbona Arapi: Jo vazhdojmë prapë. Janë vende siç është Gjermania, Suedia, Italia, të gjitha.

Blendi Fevziu: Ma hiq një kuriozitet. Suedezët çfarë hanë?

Valbona Arapi: Speca.

/tvklan.al