Fier, gjendet i plagosur në rrugë 23-vjeçari

Fier, gjendet i plagosur në rrugë 23-vjeçari

22:21 26/02/2014 policia111Një i ri u gjet i plagosur me armë zjarri mbremjen e sotme në rrugën dytësore Mbrostar-Fier. Ai u dërgua në spital nga banorë të zonës dhe është jashtë rrezikut për jetën. 23 vjeçari Artur Meçe rezulton të jetë qëlluar me armë në pjesën e poshtme të trupit. Ai është marrë në pyetje nga ekspertet hetimore, te cilet dyshojne se i plagosuri ka dijeni për autorin dhe shkaqet e ngjarjes.
Të ngjashme
UKT

Fier, gjendet i plagosur në rrugë 23-vjeçari

Fier, gjendet i plagosur në rrugë 23-vjeçari

22:21 26/02/2014 policia111Një i ri u gjet i plagosur me armë zjarri mbremjen e sotme në rrugën dytësore Mbrostar-Fier. Ai u dërgua në spital nga banorë të zonës dhe është jashtë rrezikut për jetën. 23 vjeçari Artur Meçe rezulton të jetë qëlluar me armë në pjesën e poshtme të trupit. Ai është marrë në pyetje nga ekspertet hetimore, te cilet dyshojne se i plagosuri ka dijeni për autorin dhe shkaqet e ngjarjes.
Të ngjashme
UKT