Filma në shesh për shkak të mbylljes së kinemave

Filma në shesh për shkak të mbylljes së kinemave

14:50 06/05/2020

Festivali “art parking” ka zbavitur qytetarët e izoluar

Në kohën kur teatrot dhe kinematë janë mbyllur si pasojë e pandemisë se Covid-19, në Pragë qytetarët i ndjekin shfaqjet dhe filmat në shesh.

Edhe ruajtja e distancës është e pazakonte, pasi çekët i ndjekin programet argëtuese nga makinat e tyre të parkuara në hapësirën e rezervuar.

Të pranishmit shprehen të kënaqur për një organizim të tillë, në një kohë kur gjithçka është e mbyllur dhe jeta është paralizuar në thuajse të gjithë globin.

Eventi, i cili më shumë është një ushqim shpirtëror për individin në kohën kur aktivitet kulturore janë zero, organizohet nga festivali art parking, i cili ofron edhe shërbimin bar, me kamarierë që sillnin birra dhe kokoshka në makinat e klientëve.

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo