Flakët e fatit – Episodi 24

Flakët e fatit – Episodi 24

19:30 16/11/2022

Çfarë do të ndodhë  në marrëdhënien mes Omer dhe Ryja.

A do të munden ata të dy të bien pre e ndjenjave te tyre?

Nje zjarr i rënë në shtëpinë e Tomris do t’i rikthejë Çiçekut kujtimet e asaj tragjedie që ka përjetuar.

Çfarë do të thuhet mes Bylent dhe Ali?

Të ngjashme