Flakët e fatit – Episodi 25

Flakët e fatit – Episodi 25

19:31 17/11/2022

Xhemre e shkatëruar nga vendimi ii komitetit të mjekëve shkon të përballet me ta.

A do të bjerë përsëri ajo në duart e Çelebiut?

Ali vazhdon të përgjojë Çiçekun dhe Tomris dhe përpiqet të kuptojë çfarrë ato po fshehin.

A do të mundet ai të zbulojë që Çiçek është gjallë?

Të ngjashme