Flakët e fatit – Episodi 26

Flakët e fatit – Episodi 26

19:30 18/11/2022

E ndjerë përsëri në grackë, Xhemre duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar nga Çelebi.

Çfarë do të thuhet në biseden e ndjerë mes Ali dhe Çiçek?

Tomris i bashkohet Xhemresë për t’i çjerrë maskën Çelebiut.

Të ngjashme