Flakët e fatit – Episodi 29

Flakët e fatit – Episodi 29

19:30 23/11/2022

Çiçek po shqetësohet gjithnjë e më shumë për Aliun dhe vendos t’i bëjë një vizitë Iskenderit.

Çelebi viziton një vend nga e kaluara dhe zemërohet me atë që sheh.

Xhemre është e lumtur që rikthehet në punë.

Të ngjashme