Flakët e fatit – Episodi 78


Flakët e fatit – Episodi 78

19:30 19/01/2023

Pasi mëson lajmin e rreme për vdekjen e Ozanit, Çelebi tenton vetëvrasjen.

Në gjëndje të rëndë ai dërgohet në spital.

Kush do t’i japë atij goditjen përfundimtare?

Ryja përgatit një surprizë të bukur për Omerin dhe i propozon atij për martesë.  

Të ngjashme