Flakët e fatit – Episodi 80


Flakët e fatit – Episodi 80

19:30 21/01/2023

Omer dhe Ryja të lumtur merren me përgatitjet e fundit të dasmës së tyre.

Sjellja e çuditshme e Hulias do të rrisë dyshimet e Çiçekut që Çelebi mund të jetë gjallë.

Xhemre vazhdon të qëndrojë larg Ozanit.

Omer dhe Ryja kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Të ngjashme