Flakët e fatit – Episodi 81


Flakët e fatit – Episodi 81

19:30 23/01/2023

Ryja dhe Omer nisen për muaj majlti. Kur mëson që Ozan është gjallë, Çelebi anulon arratisjen dhe  vendos të vazhdojë hakmarrjen e tij.

Frika e Xhemresë do të shtohet kur Gynesh do të shohë babain e saj.

A do të mundet Çiçek të bindë Iskenderin që Çelebi mund të jetë gjallë?

Të ngjashme