Fleckenstein: Të hapen negociatat më Shqipërinë

Fleckenstein: Të hapen negociatat më Shqipërinë

19:35 12/06/2018

Deputeti gjerman Knut Fleckenstein i kërkon Këshilllit Europian që të hapë negociatat e pranimit me Shqipërinë.

Në një postim në rrjetin social Facebook Flekenshtein shkruan se ashtu si Shqipërisë edhe Maqedonisë duhet ti hapen negociatat për pranimin në BE.

“Sot i kërkoj Këshillit të fillojë negociatat e pranimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë, të hapin kapituj të rinj me Serbinë dhe Malin e Zi dhe të mos harrojnë se kushtet për lirinë e vizave me Kosovën janë përmbushur.”

-shkruan deputeti gjerman Fleckenstein.

Tv Klan

 

 

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori