Flet për herë të parë babai i akuzuar për vrasjen e vajzës: Eglantinën e trafikuan për prostitucion

Në Shtator të vitit 2020 bëri bujë zbardhja e ngjarjes së vitit 2012, kur pas Dajtit në Tiranë u gjetën mbetje kockore dhe nga ekspertiza rezultoi se eshtrat e groposura i përkisnin Eglantina Bucit. Për këtë ngjarje policia arrestoi Faik Bucin, babain e vajzës që e akuzonte për organizimin e vrasjes, si dhe Shkëlzen Bucin, … Continue reading Flet për herë të parë babai i akuzuar për vrasjen e vajzës: Eglantinën e trafikuan për prostitucion