Familja Mamaqi nga Bubqi i Fushë Krujës sot kanë marrë lajmin për fillimin e ndërtimit të shtëpisë së re nga Fondacioni Golden Eagle, nismë e cila ka ardhur pas publikimit të pamjeve të kushteve shumë të rënda të jetesës së kësaj familje, e cila numëron 3 antarë.

Gjatë ditës së sotme lajmin kësaj familje ia kumtoj drejtori i Foncadionit Golden Eagle z. Shaqir Palushi.

Fondacioni Golden Eagle në fillim të muajit tetor ka filluar fushatën “5 lekë për bamirësi“ në Shqipëri dhe deri më tani ka arritur ti grumbullojë rreth 90,000 euro, kurse deri në fund të vitit parasheh të grumbullojë një vlerë prej 250,000 euro me të cilat do të ju dalë në ndihmë familjeve dhe personave në nevojë.