Historianët pretendojnë se arti i lashtë fshihte shenja se alienët kanë vizituar dhe më parë racën njerëzore.

3BB38E9D00000578-4073706-image-a-15_1483031779873 

Pikturat e vjetra të shekujve të kaluar përmbajnë simbole që u ngjanë jashtëtokësorëve.

3BB38EA900000578-4073706-image-a-12_1483031588365 

Ekspertët e artit thonë se janë thjesht simbole fesh ose figura të zakonshme./tvklan.al

3BB38EAE00000578-4073706-image-a-14_1483031723857