Franca në kaos


Franca në kaos

23:25 07/12/2019

Grevat dhe protestat paralizojnë jetën e qytetarëve

Franca ndodhet në kaos. Grevat dhe protestat që kanë pushtuar vendin kanë paralizuar jetesën. Të shumtë janë qytetarët që ankohen, kryesisht studentët dhe apo dhe turistët që janë të shumtë në çdo stinë të vitit.

Kjo ishte situata në metronë e Parisit sot në mëngjes. Njerëz që shtyhen për të gjetur një vend ne tren pasi i radhës në rastin më të mirë do të jetë në orë të vona.

Mijëra njerëz po protestojnë në Francë kundër reformës së pensioneve të presidentit te vendit Emmanuel Macron.

Tv Klan
Të ngjashme