“Frida, Xhoi & Xhei” prezanton koleksionin e ri 2020


“Frida, Xhoi & Xhei” prezanton koleksionin e ri 2020

16:00 19/12/2019

20-vjetori i themelimit vjen plot surpriza

Frida Xhoi & Xhei prezanton koleksionin e ri 2020 të fustaneve të nusërisë.

Ditët e ftohta të Dhjetorit kanë sjellë magjinë e bardhësië së vajzave të “Frida Xhoi & Xhei”.

Gurët vezullues të fustaneve, sillnin një ndriçim marramëndë  që përçohej tek çdokush që ishte prezent.

E themeluar prej 20 vitesh, “Frida Xhoi & Xhei” prezantoi fustanet reja të nusërisë në një ambient ku ndërthurej klasikja dhe modernia, antikiteti dhe mbretërorja.

Një mrekulli arkitekturore e ndërthurur më luksione brandit “Frida Xhoi & Xhei” e ktheu prezantimin e koleksionit të ri të fustaneve të nusërisë në një fashion shoë të vërtetë.

Fustani i bardhë, ëndrra e çdo vajze që në fëmijëri, ishte surpriza e mbrëmjes. E në fund të çdo arritje, ka një dedikim.

Tv KlanTë ngjashme