Fundjavë fitimprurëse e kinemasë
Fundjavë fitimprurëse e kinemasë

22:30 19/07/2021

“Fast and Furious 9, the Fast Saga” në krye të klasifikimeve

Kjo fundjavë ka qenë e  kinemasë dhe arkëtimeve marramendëse. “The boss baby: Family business” ra në vendin e katërt, këtë fundjavë, duke arkëtuar nga shitja e biletave 4.7 milionë dollarë.

Ndërsa “Fast and Furious 9, the Fast Saga” qëndron në krye të klasifikimeve prej javësh tashmë, me arkëtime këtë fundjavë prej 7.6 milionë dollarë, në një total prej 150 milionë që nga premiera. “Escape Room” qëndron në vendin e tretë me 8.8 milionë dollarë, në fundjavën e debutimit.

“Black Ëidoë” mbetet përsëri në krye me 25.6 milionë dollarë arkëtime dhe për 10 ditë në kinema, ka arkëtuar 131 milionë dollarë. Por jo mjaftueshëm për të siguruar vendin e parë.

Gjithashtu LeBron James dhe i gjithë ekipi i “Looney Tunes” kanë fituar për këtë fundjavë.

Klan News

Të ngjashme