FUSHATA ELEKTORALE

FUSHATA ELEKTORALE

13:56 10/06/2013

Të ftuar:

Nard Ndoka – Kryetar i Partisë Demokristiane

Ylli Rakipi – Gazetar

Spartak Ngjela – Kryetar i Partisë ‘Ligj dhe Drejtësi’

Paskal Milo – Kryetar i PDS-së

Fahri Balliu – Shtëpia Botuese ’55’

Cim Peka – Gazetar

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi

FUSHATA ELEKTORALE

FUSHATA ELEKTORALE

13:56 10/06/2013

Të ftuar:

Nard Ndoka – Kryetar i Partisë Demokristiane

Ylli Rakipi – Gazetar

Spartak Ngjela – Kryetar i Partisë ‘Ligj dhe Drejtësi’

Paskal Milo – Kryetar i PDS-së

Fahri Balliu – Shtëpia Botuese ’55’

Cim Peka – Gazetar

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi