Game of Thrones së shpejti me një vazhdim të riGame of Thrones së shpejti me një vazhdim të ri

08:40 15/02/2021

Seriali i njohur do të fillojë së shpejti xhirimet dhe do të përmbajë 10 episode

Kush mendoi se seriali i famshëm “Game of Thrones” përfundoi e ka shumë gabim. Vazhdimi këtë herë do të quhet “House of the Dragon” dhe do të nisë xhirimet së shpejti duke u nisur edhe nga situata e Covid-19.

Sikur ka ndodhur edhe herët e tjera, seriali do të transmetohet në platformën e njohur HBO MAX. Në serial do të përshkruhen tregimet e mbretërve “Targaryen” që kishin sunduar prej kohësh në “Westeros”.

Seriali është vendosur 300 vjet para ngjarjeve të Game of Thrones dhe tregon historinë e “House Targaryen”. Nëntë familje fisnike bëjnë luftë kundër njëra-tjetrës në mënyrë që të fitojnë kontrollin mbi tokën mitike të Westeros. Ndërkohë, një forcë po rritet dhe kërcënon ekzistencën e burrave.

Ende mbetet e paqartë se kur do të dali në kinema pasi gjithçka do të varet nga koronavirusi. Paddy Considine do të interpretojë mbretin Viserys Targaryen. Emma D’Arcy do të luajë rolin si trashëgimtare e Mbretit, ndërsa Olivia Cooke është gruaja e dytë e Mbretit, Mbretëresha Alicent Hightoëer.

“Game of Thrones” ka fituar shtatorin e vitit 2018 çmimin Emmy si seriali dramatik më i mirë. Edhe ky serial do të përmbajë 10 episode.

Klan News


Të ngjashme