Gati zgjerimi i rrugës në Vërnicë

Posta

Gati zgjerimi i rrugës në Vërnicë

16:32 23/06/2019

Kosova, konkretisht Ministria e Infrastrukturës, pritet të investojë në zgjerimin e rrugës në pjesën e Shqipërisë në pikën kufitare në Vërnicës.

Ky investim në rrugën prej 600 metrash pritet të bëhet me procedurë të përshpejtuar në mënyrë që të nisë zbatimi i marrëveshjes për lehtësira të qarkullimit të mallrave dhe transportuesve tjerë të mëdhenj.

Zv/ministri i Infrastrukturës, bashkë me ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë Qemal Minxhozi, do të vizitojnë të hënën këtë pikë kufitare për të parë së afërmi mënyrën e shpronësimit të pronave përreth.

Ministria e Infrastrukturës gjithashtu në fund të Prillit kishte përuruar shiritin rrugor shtesë po në Vërmicë por nga pjesa e Kosovës.

Derisa të nisë zbatimi i të gjitha marrëveshjeve Kosovë-Shqipëri, nuk do të ketë mbledhje të tjera të përbashkëta për t’u arritur marrëveshje të reja por vetëm takime në kuadër të funksionalizimit të marrëveshjeve aktuale.

 Tv Klan


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT