George Clooney i fiksuar pas djathit italianGeorge Clooney i fiksuar pas djathit italian

23:26 21/08/2019

Pas pushimeve në Sardenja merr me vete 32 kg

Pushimet në Sardenjë, i kanë lënë George Clooney shijen fantastike të djathit italian të deles.

Aktori është “çmendur” pas tij, aq sa ka dëguar 32 kg në Los Angeles, në mënyrë që t’ua ofronte miqve dhe klientëve të ardhshëm. Por nuk mbaron me kaq.

Clooney po mendon të nisë biznesin e djathit dhe duhet njohur aktorin mund të themi se e ka seriozisht.

Kujtojmë që në 2013 aktori lançoi një linjë tekile, “Casamigos”, që rezultori shumë e sukseshme.

Klan Plus
Të ngjashme