Gérard Depardieu në Gjirokastër për një film

Posta

Gérard Depardieu në Gjirokastër për një film

18:05 25/10/2019

Aktorit francez i dorëzohet “Çelësi i Qytetit”

Gérard Depardieu aktori i njohur francez është duke xhiruar një film në Gjirokastër. Shesh-xhirimi është mbajtur larg interesit të kamerave.

Depardieu do të luajë në filmin “Milosheviçi dhe unë”, nje bashkëprodhim kosovaro-francez, qe ka përfshirë edhe aktorë të tjerë të njohur si Natalie Bojer, Alesandra Martines etj.

Filmi sjell ngjarje të vitit 2003 që përkojnë me periudhën e pasluftës në Kosovë.

Gjatë qëndrimit në Gjirokastër, atij i është dorëzuar edhe “Çelësi i Qytetit” nga autoritetet vendore.

Tv Klan


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi