A jeni mjaftueshëm të sigurt për inteligjencën tuaj shqisore?

Për të qenë të suksesshëm në këtë lloj sfide duhet të jeni sa më të përqendruar. Me pak fjalë, është e nevojshme të vëzhgoni çdo detaj që përbën imazhin dhe t’i krahasoni ato shpejt. Mprehtësia e syve tuaj do të jetë çelësi për të gjetur të gjitha ndryshimet në këtë enigmë vizuale.

Në pamje të parë duket e thjeshtë, por nuk është. Koha është e kufizuar dhe në këtë mënyrë ju mund të testoni mprehtësinë tuaj vizuale.

Nëse keni provuar dhe keni dështuar, mos u shqetësoni. Kjo sfidë nuk është për të gjithë. Më poshtë gjeni përgjigjen dhe vendndodhja e secilit ndryshim.

1) Piktura shfaqet në një imazh dhe jo në tjetrin.

2) Buzëqeshja e djalit është ndryshe.

3) Rreshtat në gazetë janë të ndryshme.

4) Një filxhan kafe shfaqet në njërën dhe jo në tjetrën.

5) Ngjyra e llambës është e ndryshme.

6) Librat në sirtarë.

7) Libri në shtrat /tvklan.al