Gjeniu i Vogël 1, Nata 3
Gjeniu i Vogël 1, Nata 3

09:08 08/03/2004

Gjeniu i Vogël“, spektakli i talenteve të reja në Televizionin Klan. “Gjeniu i Vogël”  është një prodhim i Televizionit Klan që prej vitit 2004 me 7 edicione  të transmetuara deri tani. Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adi Hila, janë autorët e prodhimit  “Gjeniu i Vogël”.  Nën moderimin e Alketa Vejsiut , “Gjeniu i Vogël” është spektakli për fëmijë më i ndjekur në ekranet shqiptare. (2004 – 2016) 7 edicione./tvklan.al


Të ngjashme