Gjeniu i Vogël 1, Nata 8
Gjeniu i Vogël 1, Nata 8

10:17 30/03/2004

Gjeniu i Vogël”, spektakli i talenteve të reja në Televizionin Klan. “Gjeniu i Vogël” është një prodhim i Televizionit Klan që prej vitit 2004 me 7 edicione të transmetuara deri tani. Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adi Hila, janë autorët e prodhimit “Gjeniu i Vogël”. Nën moderimin e Alketa Vejsiut , “Gjeniu i Vogël” është spektakli për fëmijë më i ndjekur në ekranet shqiptare. (2004 – 2016) 7 edicione. /tvklan.al

Të ngjashme