Gjermani, e djathta ekstreme vetëshpallet parti anti-islamikeGjermani, e djathta ekstreme vetëshpallet parti anti-islamike

16:25 02/05/2016

Ekstremistët e djathtë në Gjermani miratuan kursin e tyre politik anti-islamist. Partia “Alternativa për Gjermaninë” votoi në kongresin e saj ndalimin e minareve, thirrjeve për falje dhe ndalimin e shamive. AFD është një nga forcat që pritet të marrë shumë vota në zgjedhjet federale të 2017.

Tv KlanTë ngjashme