Gjoba lokaleve që nuk i rezistojnë muzikës

Foto ilustruese

Gjoba lokaleve që nuk i rezistojnë muzikës

11:06 27/07/2020

Policia firmos procesverbalin me 1 milion lekë

Gjobiten me nga 1 milionë lekë secili, 19 lokale në vend, të cilët kanë lejuar muzikën në ambientet e tyre pas orës 20:00, apo nuk respektojnë masat anti-Covid.

7 lokale janë gjobitur në Tiranë nga policia, 4 në Durrës 4 në Lezhë, 3 në Vlorë dhe 1 në Korçë

Me aktin normative të qeverisë Rama, ndalohet hapja e lokaleve të natës dhe muzika është e lejuar deri në orën 20:00.

Tv Klan
Të ngjashme