Gjykim të shkurtuar për Shkëlqim Mirin

Gjykim të shkurtuar për Shkëlqim Mirin

15:17 24/07/2018

Gjyqtarit të Apelit Tiranë, Shkëlqim Miri i cili ndodhet në qeli për akuzën e korrupsionit i pranohet kërkesa për gjykim të shkurtuar.

Me pranimin e kësaj kërkesë Miri përfiton uljen e dënimit me një të tretën. Në datën 31 Korrik, Prokuroria pritet të lexoje konkluzionet e saj ku do të kërkojnë dhe masën e dënimit.

Gjyqtari sipas Prokurorisë kishte marrë ryshfet 30 mijë Euro për të rikualifikuar akuzën për një person të dënuar për vrasje. Në momentin e arrestimit në banesën e gjyqtarit policia gjeti 34 milionë Lekë.

Tv Klan
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi