Gjyqi i Shullazit, lexohen deklarimet e Jani Zakës

Gjyqi i Shullazit, lexohen deklarimet e Jani Zakës

15:42 24/04/2018

Në gjyqin ndaj Emilajno Shullazit dhe bashkëpunëtoreve te tij janë lexuar deklarimet e Jani Zakës, i cili sipas prokurorisë ka pasur një konflikt me Shullazin për pronësinë e një parkingu, në Tiranë.

Deklarimet u lexuan pasi gjykata nuk arriti ta gjeje në adresat e dhëna. Zaka ka rrëfyer takimin me Shullazin, i cili i ka kërkuar të sqarohet për pronësinë e parkingut me ndërtuesin  Fatmir Sinanaj.

Pas këtij takimi Zaka është larguar nga Shqipëria dhe nuk është kthyer më.

Tv Klan
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi