Gjyqtarja gjuan Kancelaren dhe i përgjigjet qytetarit: Kryetarin në të sëmës e ke!Gjyqtarja gjuan Kancelaren dhe i përgjigjet qytetarit: Kryetarin në të sëmës e ke!

21:40 21/01/2020

U shkarkua, por Kryetarja e Gjykatës Administrative nuk largohet nga zyra

Procesi i vetingut shkarkoi edhe kryetaren e Gjykatës Administrative të Shkallës së parë Durrës, Marjana Velcani.

Por “Stop” sjell me pamje faktin se zonja Velcani nuk e le zyrën e saj në këtë gjykatë. Madje ajo është përplasur edhe me administratën dhe kryetaren e re.

Gjyqtarja-Hë djali ça kishe?

Qytetari-Si jeni? Mirë? Ju jeni këtu?

Gjyqtarja-Po!

Qytetari-Ku mund të marr një vulë unë për..?

Gjyqtarja-Tek zyra tjetër!

Qytetari-Te zyra!

Qytetari-Po zihen ata, ça kanë?

Gjyqtarja-Të të vijë turp, të të vijë turp!

Kancelarja-Më tregon mua ti?

Gjyqtarja-Të të vij turp! (Gjuan Kancelaren me diçka)

Qytetari-Po pse ça kanë, që zihen?

Kancelarja-Patjetër! S’do bëjmë kështu si ty?

Punonjësi-O Marjana!

Qytetari-Më fal! Ju jeni Kryetarja e Gjykatës?

Gjyqtarja-Kryetarin e ke në fund…, në të sëmës e ke.

Qytetari-Kush është?

Gazetari i “Stop” iu drejtua Kancelares së gjykatës, për ta pyetur për këtë rast të paprecedentë dhe ajo e pranoi këtë ngërç.

Madje Kancelarja tha se duke qenë të pafuqishëm për ta larguar kryetaren e shkarkuar, i është çuar një shkresë KLGJ-së.

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Në datën 13.01.2020, megjithëse unë thashë, do ta shikonit te faqja zyrtare, ëëëëëë Këshilli i Gjykatës ka vendosur në mbledhjen e kësaj date të drejtohet me shkresë Këshillit të Lartë Gjyqësor për dhënien e mendimit.

Gazetari-Ëëë…                                                                                 

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për dhënien e mendimit, lidhur me situatën e krijuar, ëëëë për…, për largimin nga zyra të ish-kryetares, gjyqtares Mariana Veçaj.

Gazetari-Ideja është këtu, që ta marrim mëë.., mëëë pastër atë, asaj nuk i takonte, që të vinte, të ishte prezente këtu, sepse KPK-ja… Jo, ideja është pa dhënë komente, e ka marrë nga KPK-ja këtë pjesë. E kupton, që e sqaron edhe po themi situatën, që ka ndodhur.

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Përsa i përket interpretimit tëëë…

Gazetari-Jo, interpretimi. Ideja është, sa të shkarkoni…

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për Ky është interpretim, që po më.., po më kërkoni…

Gazetari-Jo, jo!

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për Unë nuk mund të bëj interpretim, që duhej të largohej, apo nuk duhej të largohej nga zyra. Thjesht duke qenë, për të qenë transparent me juve, ju komunikova vendimin e Këshillit të Gjykatës. Gjithashtu…

Gazetari-Dhe prisni përgjigjen ëëë…

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për Dhe presim…

Gazetari-Ëee KLGJ-së…

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për Ëëëë nuk ëë …, me thënë të drejtën kjo është marrë në 13.01.2020.

Gazetari-Dje!

Kancelarja e Gjykatës Administrative Durrës-Për Dhe sot jemi duke ia nisur Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Gazetari-Ëëë sot…/tvklan.alTë ngjashme