Glover: S’kam qenë në procese zgjedhore pa opozitën

Glover: S’kam qenë në procese zgjedhore pa opozitën

13:42 24/05/2019

Audrey Glover, e cila rikthehet në Tiranë si Ambasadore e misionit të OSBE/ODIHR-it, pavarësisht eksperiencës së gjatë në këtë detyrë thotë se nuk ka drejtuar asnjë mision, në asnjë vend të botës, ku zgjedhjet të jenë zhvilluar pa pjesëmarrjen e opozitës.

Zgjedhjet e 30 Qershorit duket se do ta pasurojnë CV e Znj.Glover me një eksperiencë të panjohur më parë. Megjithatë ajo thotë se misioni që ajo drejton do të flasë vetëm me fakte. E pyetur për mundësinë e shtyrjes së datës së zgjedhjeve, ajo nuk pranoi të bëjë komente.

Glover ka drejtuar misionin e OSBE/ODIHR-it dhe në zgjedhjet lokale të vitit 1996 dhe ato të përgjithshme të vitit 2009 dhe është kritikuar nga Partia Demokratike për qëndrime pro Partisë Socialiste.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT