Gol si Ronaldo

Gol si Ronaldo

19:25 13/09/2018

Roveshata imitohet në një ndeshje mes universiteteve. Një futbollist i një ekipi universitar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është përpjekur të përsërisë golin që Cristiano Ronaldo i shënoi Juventusit në sezonin e kaluar.

Një realizim me roveshatë, edhe pse jo tërësisht i ngjashëm, u shpërda në faqe të ndryshme duke bërë xhiron e internetit. Një gol i bukur për këtë nivel futbolli që barazoi rezultatin e takimit dhe gëzoi së tepërmi shokët ekipit.

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo