Gylperi – Episodi 11

Gylperi – Episodi 11

21:00 29/11/2019

Policia arreston Gylperinë pasi gjen drogën në shtëpinë e saj, ajo përsëri përjeton tmerrin e disa viteve me parë.

Xhan është i vetmi nga fëmijet që trishtohet për burgimin e saj. Kadir i rrëfen gruas së tij rreth historisë se tij dhe Gylperisë.

Fëmijet kthehen përsëri tek gjyshi i tyre. Si do të reagojë Jakup kur të mësojë mbi kurthin e ngritur nga Hasan dhe Ezhder kunder Gylperisë?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi