Gylperi – Episodi 34

Gylperi – Episodi 34

20:00 02/01/2020

Hasan arrin të zbulojë vendndodhjen e vëllait të tij por fatkeqësisht Ezhder ja ka mbathur para se policia të mbërrijë tek ata.

Artemis përfundon në spital. Si do të jetë takimi mes saj dhe Hasanit?

Gylperi merr një telefonatë nga Ezhder. Çfarë do t’i kërojë ai në këmbim të Xhanit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi