Gylperi – Episodi 37

Gylperi – Episodi 37

21:00 07/01/2020

Hasan arrin të shpëtojë Xhanin dhe menjëherë e çon atë në spital. Si është gjëndja shëndetësore e tij?

Shejma vazhdon bashkëpunimin e saj me Jakupin.

I rrethuar nga policia, Ezhder vret veten para syve të Gylperisë.

Si do ta presë Jakup lajmin e vdekjes së djalit të tij?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi