Gylperi – Episodi 38

Gylperi – Episodi 38

21:00 08/01/2020

Jakup dhe bashkëshortja e tij të dëshpëruar nga humbja e djalit të tyre shkojnë t’i kërkojnë llogari Gylpërit për atë çfarë ka ndodhur.

Por ata do të ndeshen me zemërimin e nipit të tyre, Hasanit.

Çfarë do të dëgjojë Artemis në bisedën mes prinderve të saj?

Xhan zgjohet, tashmë ai është jashtë rrezikut për jetën. Por cila do të jetë pasoja pas këtij zgjimi?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi