Gylperi – Episodi 45

Gylperi – Episodi 45

21:00 17/01/2020

Gylperi fillon punë tek Seit. Si do ta presë Hasan këtë gjë?

Artemis mëson se shkaktarja për përçarjen në familjen e Hasanit ka qënë nëna e saj. Si do të reagojë ajo ndaj Shejmës?

Çfarë do të dëgjojë Hasan në bisedën mes Gylperit dhe Seitit?

Ardhja e një përsoni në shtëpinë e Jakupit do të trondisë gjithë familjen e tij…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi