Gylperi – Episodi 47

Gylperi – Episodi 47

21:00 21/01/2020

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Gylperit dhe Kadirit?

Ejup shfaqet para syve të Bedrijes. Si do të jetë takimi babë e bijë?

Shejma vazhdon planet e saj djallëzore në bashkëpunim me Jakupin.

Po Hasan si do ta presë ardhjen e babait të tij të cilin e mendonte të vdekur?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi