Gylperi – Episodi 49

Gylperi – Episodi 49

21:00 23/01/2020

Bedrije i rrëfen babait të saj se kanë abuzuar me të. Ejup shkon të hakmerret nfdaj Aliut i cili ndodhet në burg.

Kadir dhe Gylperi zemerthyer bsedojnë me njëri-tjetrin. Çfarë do të thuhet tashmë mes tyre?

Ejup kalon kohë me fëmijet e tij, duke ju rikthyer atyre buzeqeshjen e munguar.

Po me Gylperin si do të sillet ai?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi