Gylperi – Episodi 50

Gylperi – Episodi 50

21:00 24/01/2020

Ejup i xhindosur merr me forcë Gylperin nga puna duke mos e lejuar të punojë më.

Cili do të jetë debati i rradhës i Shejmës dhe Kadirit?

Ejup shkon të takojë babain e tij në burg. Për çfarë do të flasin ata?

Ejup shkon në shtëpinë e nënës së tij dhe e detyron atë që t’i japë gjithë paratë dhe stolitë e saj.

Çfarë do të ndodhë mes Gylperit dhe Ejupit?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi