Gylperi – Episodi 62

Gylperi – Episodi 62

21:00 11/02/2020

Hasan shkon të përballet me babain e tij në burg. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Gylperi dhe Kadir tashmë të lumtur kalojnë kohë me njëri-tjetrin.

Shejma shkon të takojë Seitin me një dhuratë në dorë në shenjë falenderimi. Si do të shkojë darka mes tyre?

Ejup lirohet nga burgu. Kadir dhe Gylperi planifikojnë të martohen në fshehtësi…Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi